torstai 27. joulukuuta 2012

Biisi: The Reed Fags - MollyThe Reed Fags on tuore ja osalle varmasti tuntematon indierock-yhtye. Turun ympäryskunnissa  muodostettu, nykyään Turussa leiriään pitävä porukka alkoi soittamaan yhdessä 2011. Ensimmäinen, Regret Cigarette-EP, keräsi kiitettävästi huomiota mediassa. Bändi esiteltiin EP:n jälkimainingeissa tässäkin blogissa.

Ensi tammikuussa (18.1.) julkaistaan bändin toinen, Places To Hide In-EP. Tuottaja Kane Kaspar Heinosen valvovan silmän alla tehty EP on yhteneväinen ja soljuva. Musiikkia voitaisiin huoletta verrata Wedding Crashersin ja jopa Rubikin kaltaisiin yhtyeisiin.

EP:ltä singleksi on irrotettu menoraita Molly. Molly on tyypillinen poikabiisi. Kuka lähtee kotiin yksin, kuka yhdessä. Voidaan bilettää, kyllä minä maksan. Barney Stinsonin sanoin: "...when I start being miserable. I stop being miserable, and start being awesome again." 

The Reed Fags on ollut omalla listallani jo pidemmän aikaa kärkikastia. Mollyn jälkeen EP:lle on syytä asettaa suuret odotukset. Tammikuussa saadaan nähdä kuka saa ja kenelle annetaan, mutta kyllä omat veikkaukseni ovat, että The Reed Fags saa ja sille annetaan.