tiistai 15. tammikuuta 2013

Biisi: Streak And The Raven - The Riverside


Tarkkakorvaisimmat teistä varmaan bongasivat kyseisen kappaleen jo Yle-X:ltä eilen aamulla. Itse en ollut niin onnekas. Kuuleman mukaan seinäjokelaisen Streak And The Ravenin solisti Janiv Oskária oltiin verrattu Type O Negativen Peter Steelen ja the 69 Eyesin Jyrki 69:n.

Streak And The Raven on toden totta keittänyt melkoisen sopan. Yhtye on viimeisen kahden vuoden aikana uudistanut täysin tyylinsä, soidinasunsa, sekä lavashownsa. Bändin keikat ovat kuin aikamatkoja 1980-luvun alun Itä-Saksaan. The Riverside kappaletta kuunnellessa voi hyvin kuvitella itsensä notkumaan nuhjuisen lähiön herskabileisiin.

Mielestäni yhtyeen uudelleen syntyminen on ennen kaikkea todella makea ilmiö. Sen on täytynyt herättää paljon ristiriitaisia tuntemuksia yhtyeen fanien joukossa. Teen tänään poikkeuksen ja avaan blogini kommenttiosion tämän postauksen osalta. Ihan vaan sen takia, että minua kiinnostaa mitä mieltä olette The Riverside-kappaleesta.

Voitaisiin itseasiassa tehdä tästä ihan oikea skaba, tämän blogin ensimmäinen. Sanotaanko, että ostan viidelle parhaalle kommentoijalle bändin Love & War-debyytin julkaisupäiväksi kotiin. Kilpailu toimii näin: Paina "Like"-nappia. Tämän jälkeen kirjoita blogin kommenttikenttään mielipiteesi biisistä ja olet mukana arvonnassa.

Muista valita "Kommentti nimellä: Nimi/URL-osoite", että sinut voidaan ylipäätään tunnistaa ja palkita. Skaba on voimassa perjantaihin 18.1. Voittajat ilmoitetaan seuraavassa blogitekstissä. Let the games begin!14 kommenttia:

 1. Hyvä biisi. Vähän olisi toivonut vielä kasvattamista loppuun.

  VastaaPoista
 2. Muistakaa kirjoittaa "Kommentti nimellä: Nimi/URL-osoite", että teidät voidaan tunnistaa ja palkita.

  VastaaPoista
 3. Guru från Stockholm15. tammikuuta 2013 klo 11.03

  Kuulematta paras! SATR on puhdasta kultaa!

  VastaaPoista
 4. Oon oottanut pitkään SATRilta lisää, mutta täytyy myöntää et petyin ku kuulin tän aamulla. Toi *69 -laulu ei pure muhun yhtään. Kieltämättä alkushokin jälkeen kappale petrasi, mutta ensireaktiot oli nihkeet. Pitänee palata tän pariin jonkun ajan kuluttua.

  (Pitäisit muutenkin tän kommentoinnin auki, olis ollu 'asiaa' muutamaankin juttuun! :D)

  VastaaPoista
 5. Mä taas diggaan todella paljon tuosta Janskun laulusta. Kolkko dramaattisuus toimii. Musta on siistiä miten bändi osaa pelata tällaisilla elementeillä vakavissaan ilman että musasta välittyy liiallista humoristisuutta.

  VastaaPoista
 6. Juhani: Pistetään harkintahattuun. Tää on hyvä kokeilu kommenttien suhteen. Oon koittanut kehittää aktiivisesti blogin eri osa-alueita. Kommentit voisi olla seuraava kehitysalue.

  VastaaPoista
 7. Oho. Ei kolahtanut.

  Ylipäätänsä kaikki rock- ja popmusan päälle liimailtu ylimääräinen syntetisaattorihöttö aihettaa spontaania verisuonten katkeilua mun päässä. Ja tässä sitä höttöä oli aika paljon.

  No, pyöräytän jotain vanhaa Streak And The Ravenia soimaan ja muistelen vanhoja hyviä aikoja nyyhkyttäen.

  VastaaPoista
 8. Kovasti tykkään tästä uudistuksesta. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa kuin the national ja M83 rakastelisi, aivan mahtavaahan tämä on kaikilla mittareilla!

  VastaaPoista
 10. Kai tää julkastaan vinyylinä hä?

  VastaaPoista
 11. Tykkään! Huima harppaus bändiltä, toivottavasti nyt saavat ansaitsemansa huomion.

  VastaaPoista