perjantai 30. elokuuta 2013

Nosto: Lähdin ryöväämään!

(Kuva: Jyri Öhman / Lördag)
Kuten ehkä oletkin jo kuullut, internetin ihmeellisessä maailmassa on tänään avattu uusi blogialusta, Rosvot. Rosvot on musablogeille pyhitetty sivusto, jota asuttavat itseni lisäksi 13 laadukasta blogia. Tsekkaa täältä.

Kun minua pyydettiin lähtemään mukaan ryöväämään, harkitsin hetken. Olen pyrkinyt alusta asti riippumattomuuteen ja sensuroimattomuuteen. Nopeasti kuitenkin ymmärsin, että Rosvot pystyvät tarjoamaan minulle tarvitsemani täyden itseilmaisun mahdollisuuden.

Lisäksi blogikeskittymä palvelee itseni lisäksi myös sinua, lukija, sillä se antaa mahdollisuuden kruisailla musiikkiblogien valtatiellä ihan miten kukin haluaa. Haluaisin nähdä asian niin, että vaikka Rosvot ovat paperilla 14 yksilöllistä blogia, on se oikeasti paljon enemmän. Rosvot on tavallaan yksi iso musablogi, jossa on 14 yksilöllistä kirjoittajaa.

Toivon, että hyppäät kelkkaani myös uudelle alustalle, sillä blogin puolella mikään muu ei tule muuttumaan, paitsi blogin osoite ja ulkonäkö. Meillä on ollut hyviä aikoja täällä Bloggerissa aina ensimmäisestä Stockers!-tekstistä viimeiseen Musta Barbaari-tekstiin. Näkisin, että olemme kasvaneet yhdessä melkoisesti näiden 186 tekstin aikana.

Teitä lukijoita on ollut kuukausittain n. 2000 kappaletta, joista moni on käynyt tsekkaamassa blogia päivittäin ihan vaan sen varalta, jos sinne olisi tullut uusi postaus. Juuri nämä tiedot pitävät oman mielenkiintoni vireänä, sillä mikään ei motivoi kirjoittajaa enemmän, kuin fakta, että sanat eivät mene hukkaan. Rauhaa ja rakkautta, nähdään Rosvoissa (linkki tässä).2 kommenttia: