maanantai 29. lokakuuta 2012

Biisi: Alexander In Paris - Going Now


Oli ihan selattava postauksia taaksepäin varmistaakseni, että enkö oikeasti ole koskaan kirjoittanut Alexander In Parisista. En ymmärrä miten näin on päässyt käymään. He olivat kuitenkin ensimmäinen bändi joka lähestyi blogiani mailitse. Ja muistan diganneeni jo silloin. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Raahesta kotoisin oleva, myöhemmin osittain jyväskyläistynyt Alexander In Paris julkaisi vähän aikaa sitten singlen. Singlellä on kaksi Finnvox-studiolla äänitettyä kappaletta. Valitsin blogiini singlen avauskappaleen Going Now, koska näkisin että kakkosbiisi Secret on mukana lähinnä singlen B-puolena. Äänite muistuttaa, että joskus studioon kannattaa panostaa. Kuulostaa meinaan pikkasen hyvältä. Voisin kirjoittaa tästä jo pelkästään soundien perusteella.

Going Now neljän minuutin pituudessaan esittelee yhtyeen parhaat puolet erinomaisesti. Aikuinen ilmaisu, hyvä tuotanto, komeat stemmat ja ennen kaikkea loistava biisi. Oikea synkkausfirman märkä uni. Mieleeni tulee Disney-elokuvat, haikeat hyvästit, viimeiset suudelmat. Biisissä on kaikki ne elementit, jotka herättävät sen jonkun osan aivoissa joka alkaa pyörittämään mielikuvitusta.

Olen jo useamman kerran palannut Alexander In Parisin luokse. Yhtye tekee todella suurella ammattitaidolla duunia ja se herättää kunnioitusta. Uusi single on osoitus siitä, että oikean tiimin kanssa bändi voi saavuttaa suuria. Bändi kuulostaa valmiilta. Menestyksen, maineen ja mammonan tiellä ei omasta mielestäni seiso enään kuin bändin nimi. Toisaalta, niin sanottiin myös French Filmsistä ja katsokaa jätkiä nyt.Oli miten oli, ässä biisi.