perjantai 17. toukokuuta 2013

Posti: Big Wave Riders & Timshel


Sori pitkä kirjoitustauko. Olen ollut töistä "kesälomalla", mitä se nyt ikinä tarkoittaakin. Käytiin Tallinnassa. Makea kaupunki. Sekoitus itää ja länttä, venäläistä ja virolaista. 

Sähköpostin puolelle on tullut kaikenlaista nättiä, joista nyt nostaisin ainakin Big Wave Ridersin uuden musiikkivideon yhteen bändin pitkäsoiton suosikkikappaleistani, Life Is Art, You Wonderiin.

Hieno video, jonka turvin kehtaa esitellä bändiä ulkomailla. Arvostan aina kun joku laittaa vähän eforttia videoon. Tänä päivänä perus iPhonella kuvattua settiä näkee liikaa. Toki parempi sekin kuin ei mitään. Tai empä tiiä.

Big Wave Riders keikkailee tällä hetkellä Englannissa. Jos satut olemaan The Great Escape-festivaalilla, käy tsekkaamassa yhtye huomenna Prince Albertissa. Venue on muistaakseni juna-aseman lähistöllä, poispäin satamasta. Toinen nosto postista on vaasalaisen Timshelin uusi sinkku When We Fall, joka tulee olemaan myös mukana yhtyeen tulevalla, syksyllä äänitettävällä debyyttialbumilla.

Muistaakseni innostuin Timshelistä jo viime vuoden puolella, mutta jätin syystä tai toisesta kirjoittamatta. Yhtye edustaa hyväntuulista suomenruotsalaista (?) folkpoppia.

When We Fall tuo mieleeni Mumford & Sonsin. Voisikin sanoa, että Timshel on Mumfordin suomenruotsalainen (?) pikkuserkku. Hyvää kesän starttailumusaa. Ei muuta kuin grilli kuumaksi ja rillaileen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti