lauantai 2. helmikuuta 2013

Biisi: NEØV - Mellow


Tänään tehdään tuplapostaus, ja ainaneksiahan olisi ollut vielä vaikka toiseenkin tuplaan. Sähköpostistani löytyi mm. Idiomaticin uusi video jokin aika sitten blogissa hehkuttamaani Lost Togetheriin. Lisäksi Satellite Storiesin jakoi kanssamme videon Kids Aren't Safe In The Metroon ja Delay Trees videon uuteen sinkkuunsa nimeltä Future.

Vaikka yllämainituista olisi riittänyt jutusteltavaa, on tänään vihdoin aika omistautua tulevaisuuden onnistujat listallekin nousseelle NEØVille. Aiemmin Neufvoin nimellä kulkenut kuopiolaisyhtye valmistautuu debyyttialbuminsa, Orange Morning julkaisuun ja tänään esiteltävä Mellow on vuorossaan kolmas sinkkubiisi.

Pakko myöntää, että pelkäsin jo tovin, että homma ei lähdekään NEØVin osalta niin isosti kuin alunperin odotin. Kun diili Fullsteamin kanssa ei nostanutkaan bändiä välittömään indiefeimiin ja ensimmäiset kaksi biisiä eivät räjäyttäneetkään pankkeja.

Onneksi nyt bändi löi pöytään niin kovan biisin, että kovasydämisinkin indiehifisti voi laskea aseensa. Uskoisin, että Mellowissa riittää aineksia laajempaan hyväksyntään ja ainakin blogit ovat antaneet biisille kiitosta.

Mellow esittelee taitavasti sovittavan ja kauniisti soivan pop-yhtyeen, aavistuksella rajusta ysikytlukusoundista innostunutta kitarabändiä. Lopputulos jää positiivisesti 2000-luvun puolelle.

Olen kuullut albumin kertaalleen läpi ja tiedän minkälaista karkkia on luvassa. Löysin välittömästi albumilta omat suosikkibiisini, joista kirjoitan lisää sitten kun saan levyn arvosteluun. Että vink vink vaan Fullsteam, vink vink.

Hahaha. Tässä vielä video Mellow kappaleeseen. Löydät videon alta soundcloud-playerin. Laita pyörimään ja kerro mitä mieltä olet, kommentit löytää sieltä tunnisteiden joukosta.NEØV - MELLOW from Fullsteam on Vimeo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti