lauantai 2. helmikuuta 2013

Biisi: Death Hawks - Humanoids

(c) Ninni Luhtasaari
Helmikuu on julkaisun aikaa. Pitkän ja pimeän kuivakauden jälkeen onkin kiva saada tuoretta musiikkia, tai ainakin aiemmin julkaisemattomia biisejä. Oli ihan pakko selata blogitekstejä taaksepäin, enkö oikeasti ole kirjoittanut Death Hawksista. Onneksi olen, yhden livearvion verran.

Teemu Markkulan, tai porilaisittain Markkulan Teemun Death Hawks on aivan järjettömän tykki bändi. Ainakin livenä. Muistan Humanoids-kappaleen elävästi keikalta ja se pyssytti allekirjoittaneen sukat ruudista mustiksi. Levyllä vaikutus ei ole ihan samaa kaliiberia.

Tumppu soundi on piristävä asia. Liian tumppu soundi on masentava asia. Death Hawksin tapauksessa sellainen meet-me-in-the-middle olisi voinut olla paikallaan, tyyliin Songs For The Deaf.

Omissa silmissäni Death Hawks on ja tulee aina olemaan ultimaattinen pahapoikabändi, 1800-luvun villin lännen hengessä. Ja siitä aihepiiristä riittäisi kyllä ammennettavaa.

Humanoids on makea biisi ja jos et ole tunnevammainen ihminen, kuten allekirjoittanut, saatat nauttia biisiin juuri valmistuneesta musiikkivideosta. Itse jään kuitenkin odottamaan sitä pakollista pyssynpyörittämisvideota. 

Haluaisin nähdä bändin musan taustalla videon, jossa bändi saa pataan villin lännen kulisseissa isolta pahalta korstolta ja Markkulan Teemu tulee ja pelastaa päivän. Siinäpä olisikin jo video, joka räjäyttäisi tässäkin blogissa pankin. Ja eikun pyssyt laulamaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti