sunnuntai 20. tammikuuta 2013

#34 Ninni Forever BandOn ilo ilmoittaa, että olemme nyt  facebookissa. Käy tykkäleimässä täällä. Jes, ja ainiin, viimeviikkoisen Streak And The Raven-kilpailun onnelliset voittajat ovat: Juhani, Kane, Josku, Kesäkurpitsa ja Minina! Onnittelut voittajille.

Lunastaaksenne levynne, voitte laittaa postiosoitteenne oikeasta palkista löytyvään mailiosoitteeseen. Levyt postitetaan teille kotiin perjantaiksi 22.2., joka on myös Love & War-albumin virallinen julkaisupäivä.

Tänään keskitymme tamperelaisen, Dumb Pint taiteilijanimelläkin tunnetun Ninni Luhtasaaren sooloprojektiin, Ninni Forever Bandiin. Olen jaellut blogissani rakkautta aiemminkin Pintandwefallin nimissä, tosin Pinttareiden lisäksi vain Ringan sooloprojekti The Hearingille.

N4EB:n materiaali on hieman The Hearingia ja Pinttareita haastavampaa. Sinäänsä jännä ilmiö, koska uusimman SUE:n mukaan kolmen projektin biisit ovat alunperin kaikki sävelletty ensisijaisesti Pinttari-käyttöön.

Minulla kesti aika kauan löytää Ninni Forever Band juttu. Kun kuulin N4EB:n New Friendsin  stopshakehoneygossa, muistan ajatelleeni "tyypillistä tamperelaista kahden markan synapoppia". Manse-electroa, näitä bändejä on enemmänkin.

Levy oli ennakkokuuntelussa Nuorgamin sivuilla. Kuuntelin sen läpi muutamaan otteeseen ja kohauttelin olkapäitäni. En ymmärtänyt, tai en ehkä ollut valmis vastaanottamaan.

Tänään "kahden markan synapoppi"-osasto kuulostaa korvaani hyvältä. Ja itseasiassa N4EB on mielestäni manse-electron tämän hetkisestä tarjonnasta terävintä. Tässä Ninnin sinkkubiisi, Confetti. Mainio sunnuntain aloitus!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti