tiistai 29. tammikuuta 2013

Biisi: Locomotora - That Is Not Spanned High In The Air


Ei tipahtanut haaviin by:Larm-kisan voittoa. Voitto meni kuitenkin oikeaan osoitteseen, nimittäin All Earsin Miralle. Hän on aiemminkin tehnyt festariraportteja ja niitä on ollut ilo lukea.

Eeppinen tiistai kaipaa eeppistä soundtrackia. Tänään kaivoin mailistani teille tamperelaisen post-rock-yhtye Locomotoran, joka julkaisi äskettäin toisen pitkäsoittonsa. Pitkäsoitto löytyy bändin bandcampista ilmaiseksi. Linkkaan sen alle.

Levyn nimi on This very holding back. Kuuden biisin ja 50 minuutin kokonaisuus on yhdelle istumalle suurin piirtein yhden ihmiselämän pituinen. That Is Not Spanned High In The Air on hyvä läpivalaisu albumin sisällöstä niille, jotka eivät ole bändiä aiemmin kuulleet.

Albumin biisin nimet muodostavat runon. Tämä on todella hauska idea ja avaa kivasti albumin ydintä. Albumin kaunis kansitaide siivittää muutenkin nätisti soljuvaa musiikkia.

Suomessa on mielettömiä post-rock-bändejä. Ei voi muuta kuin ihmetellä ja ihastella. En tiedä johtuuko se harmaista ilmoista, nyrpeistä naamoista, vai rasvattomasta maidosta. Täällä ihmiset ymmärtävät melodian ja isouden päälle mielestäni paremmin kuin missään muualla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti