maanantai 28. tammikuuta 2013

Biisi: Neat Neat - Olympus Mons


Ensinnäkin hurjan iso megakiitos kaikille, jotka jeesailivat blogia by:Larm-skabassa. Nyt ei auta muuta kuin odottaa ja jännittää. On siistiä kuinka moni kävi tykkäämässä postauksesta ja kommentista.

Tänään haluaisin esitellä teille helsinkiläisen stadion indierock-yhtye Neat Neatin. Bändiä pidempään seuranneena olen odottanut uutta materiaalia kuin kuuta nousevaa. Kun rakennusaineksina on yksi Suomen parhaista uusista laulajista, polttava intohimo ja Kaiku Studion osaavat kädet, voi materiaalilta odottaa paljon.

Olympus Mons on iso biisi. Uuden yhtyeen käsissä pelottavan iso. Jos tämä oltaisiin esitelty minulle vaikka Placebon uutena sinkkuna, olisin ajatellut "vau ompas tuoreen kuuloista". Kun biisi tulee kakskytjotain suomalaisnelikolta, voin vain nostaa hattuani.

Biisi ei kuitenkaan itsessään ole vielä tarpeeksi tykki, ei ainakaan suomalaisilla kriteereillä. Lyön takkini vetoa, että Yle X soittaa kerran, Radio Helsinki ehkä kaksi. Siitä ei kuitenkaan saisi lannistua, sillä tällä biisillä on hyvä esittäytyä ulkomaille, hakea showcasefestareille.

Olympus Mons on parasta Neat Neatia tähän mennessä. Ensimmäistä kertaa valtavan äänen omaava solisti on saatu työnnettyä pois mukavuusalueeltaan ja Kaiku Studion trademark-stemmat, ai ai.

Jään odottamaa tulevaa EP:tä innolla. Nyt kun rima on kerran nostettu, toivon ettei se enää ikinä pääse laskemaan. Tästä on suunta ainoastaan ylöspäin, niin korkealle kuin bändi vain jaksaa kiivetä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti