torstai 24. tammikuuta 2013

Apua: Uskomaton by:Larm-kilpailu!


Hei kaikki, tarvitsen teidän apuanne. Nyt kipeämmin kuin koskaan. Nuorgam nimittäin käynnisti sivuillaan kilpailun, jossa etsitään musiikkibloggaajaa raportoimaan by:Larm showcasefestivaalia. Ja te tiedätte kuinka paljon rakastan showcasefestivaaleja.

Nuorgam maksaa koko lystin, kunhan vain bloggaa sydämensä kyllyydestä. Olen haaveillut by:Larmista jo useamman vuotta, mutta minulla ei ole koskaan ollut varaa lähteä. Nyt olisi täydellinen mahdollisuus.

Jos voitte jeesiä, niin olen teille ikuisesti kiitollisuudenvelassa. Teidän ei tarvitse tehdä muuta kuin, mennä kilpailun sivuille: linkki, ja painaa "Tykkää" We Never Stood A Chancen kommentin alapuolelta.

Haha, ja kyllä, tiedän että kyseessä ei ole tykkäys-kilpailu. Haluaisin vaan näyttää Nuorgamille, kuinka paljon oikeasti haluan päästä by:Larmiin.

Paras tapa saada verkkomedian, kuin verkkomedian huomio on heittää heidän sivuilleen satoja klikkauksia. Ja jos klikkailu ei nappaile, niin tätä tekstiä saa jakaa facebookissa ja twitterissä. Riittää kun painat tekstin alla sijaitsevaa "Like"-nappia.

Vastapainoksi kaikelle tälle epätoivoiselle ruinaukselle haluaisin jakaa kanssanne hieman musiikkia. Kyseessä on helsinkiläisen Freeweightsin ensimmäisen sinkkubiisi Healing Time. Biisi ei ole  uunituore, mutta koska sain sen mailiini vasta viikko sitten voidaan hetki kuvitella sen olevan.

Freeweightsissä yhdistyy Bon Jovin häikäilemättömyys M83n tyylikkyyden kanssa, ripauksella P.O.Dn jeesusrevittelyjä. (toim. huom. kyseessä ei käsittääkseni kuitenkaan ole uskisbändi)

Erinomaista viikonloppua kaikille ja kiitos vielä kerran. Toivotaan, että noppa kääntyy WNSACille. Lähetän teille paljon terveisiä Oslosta, jos minut valitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti