sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Nosto: Facebookiton viikko, osa 5


Facebookiton viikko lusittu. Aika on mennyt siivillä. Paljon on tullut koettua ja nähtyä. Kiitos kun olette kulkeneet tämän taipaleen kanssani. Ollut jännittävää aikaa.

Mitä jäi käteen? Kävin tänään Facebookissa tutkimassa viikon saldon. Ilmoituksista löytyi 49 enemmän, tai vähemmän turhaa juttua: tapahtumakutsuja, kommentteja, tykkäyksiä, yms.

Viestien puolella 12 henkilöä oli lähestynyt minua viikon aikana. Mukana todella tärkeitä juttuja, joihin olisi voinut reagoida nopeamminkin. No, live and learn, elämä kuitenkin jatkuu.

Mitä nyt? No aika näyttää. Jätin Facebookiin viestiin, että nähdään viikon päästä. Aion siis jatkaa valitsemallani tiellä. Twitteriinkään ei ole mitään asiaa.

Kysytte varmaan, onko elämää ilman Facebookia? Voin kertoa, että on, ja paljon. En koe menettäneeni mitään viikon aikana. Sen sijaan olen saanut elämääni paljon kokemuksia ja ajatuksia.

Olen tehnyt aika paljon musaa. Viimeisen viikon aikana viisi biisiä, joiden taso vaihtelee, mutta se ei ole pointti. Tein ne, toteutin itseäni.

Lisäksi päätin, että alan tekemään arkiduunissa neljäpäiväistä viikkoa. Ylimääräisellä vapaapäivällä ideoin tulevaisuuttani ja elän. Ehkä nerokkain idea koskaan. Oletteko miettineet?

Olemme jo suunnitelleet jatkoa SÄHKÖÄ-klubille. Lisäksi etsimme Tampereelta paikkaa, missä voisimme alkaa järjestämään uutta kuukausittaista yllättävän hyvän musiikin klubia.

Kaikki tämä ja enemmänkin on siis syntynyt aikana, jona olen ollut 6/7 päivästä kahdeksan tuntia päivässä töissä. Aika mieletöntä mitä kaikkea sitä ehtii tehdä ja funtsia, kun ei turruta aivojaan paskalla.

Facebook on ajanviettoon suunniteltu interaktiivinen lelu, ei muuta. Ei iso paha saatana, ei vihollinen. Mutta se Facebookista. En mainitse sitä tässä blogissa enää sanallakaan. Paitsi seuraavan juonnon yhteydessä.

Kavereideni punk-yhtye julkaisi juuri levyn nimeltä Paximus Maximus. Bändistä löytyy jäseniä mm. yhtyeistä Jaakko & Jay ja Sold Out. Bändin nimi on tottakai Tax ja heitä et löydä Facebookista.

Levyllä on paljon kovia biisejä. Oma suosikkini on Job, mutta muita helmiä ovat mm. Heaps of Thrills, Setting an Example ja Right Tracks.

Seuraavassa postauksessa annetaan taas valokeila bändeille, biiseille ja musa-alalle. Siihen asti eläkää hyvin ja nauttikaa keväästä. Ajatelkaa positiivisesti ja antakaa Facebookittomalla viikolle mahdollisuus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti