lauantai 2. maaliskuuta 2013

Biisi: Redder - Faster


Pakko myöntää, että on tullut kuunneltua aika paljon elektronista musaa viime aikoina. Päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä helsinkiläinen Redder, joka lähestyi minua muutama päivä sitten sinkkubiisillään Faster.

Haluaisin sanoa, että suurin osa blogipostauksistani muodostuu sähköpostista löydetyistä helmistä, mutta se ei ole totuus. Sähköpostista tulee nostettua harmittavan vähän musiikkia blogin puolelle. Siiteimmät jutut kun yleensä tulee vastaan jossain muualla. Kavereiden linkkaamina, tai jotain.

Näin ei kuitenkaan jostain syystä ole käynyt Redderin kanssa ja kun epäluuloisena (kuten aina) painoin playta, oli riemastus moinen. Faster on aivan käsittämättömän upea biisi. Kuin Sin Cos Tanin ja Antony And The Johnsonsin ristisiitos. Musavideo tarjoilee fiilikseen vielä omansa.

Olkoon tämä taas tietynlainen note-to-self-hetki. Pitäisi useammin availla sitä mailia ja tarttua niihin juttuihin mitä sinne tulee. Jos olen Aladdin ja sähköpostini on Abu, tai lentävä matto, niin Redder on taikalamppu. Pelotonta lauantaita kaikille. Go faster, or go home!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti