maanantai 26. elokuuta 2013

Biisi: Funk In Funk Stairs - The Whole Picture


No sviidu, nyt lähtikin päivä mukavasti käyntiin. Missä on mun avoauto ja lompakolleni liian kallis ja muovinen seuralaiseni? It's America calling, and today is goin' to be a hell of a day! No aijaa!

Ensimmäinen ajatus mikä minulle tuli kun laitoin Funk In Funk Stairsin The Whole Picturen musavideon pyörimään oli, että bändin rastapäinen kitaristi on juuri sopivan oudon näköinen ilmestys. Se plus hämäävä jatsialku. Homma muuttui heti todella mielenkiintoiseksi.

Ja tämä oli siis ennen kuin pistin merkille, että yhtyeen laulaja kuulostaa ihan alkuaikojen Steven Tyleriltä. Siis Aerosmithin isosuiselta ikonilta. Vasta tämän jälkeen pysähdyin ottamaan kiinni kappaleesta. Ja sehän iski positiivisella, Van Halenmäisellä energiallaan.

Joo joo, ja tiedän ettei tää nyt varsinaisesti kuulosta Van Halenilta, mutta kaikki on energioista kiinni ja tässä vaan on sitä Van Halenin veljesten omaan musiikkiinsa vuotamaa positiivista fiilistä. Tälläkin kertaa se fiilis tulee siitä, että äänitteen kautta pystyy kuulemaan äänityshetkellä vallinneen soittamisen ilon.

Normaalisti Funk In Funk Stairsin kaltaisissa amerikkafiilistelyissä kusee juurikin se, että ne yrittävät kuulostaa ja näyttää juuri tietynlaiselta. Tällä kertaa mielestäni ilmeisin karhunrauta ollaan vältetty ja lopputulos on vähintäänkin riemastuttava. Funk In Funk Stairsin pitäisi ottaa puhelin käteen ja rimpauttaa ensin Kouvolan House Of Rockiin, sitten Hollywoodin Whiskey A Go Gon ja sanoa, että: "nyt vittu läks".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti