tiistai 27. elokuuta 2013

Biisi: Musta Barbaari - Salil eka salil vika


Ensinnä pitää mainita, että Jussi Mäntysaari kirjoitti blogissaan jo kaiken oleellisen tästä biisistä, mutta haluan silti antaa oman panokseni Musta Barbaarin haippaamisessa. Lue kuitenkin Jussin teksti täältä.

Nimittäin sen jälkeen kun minulle pakkosoitettiin Salil eka salil vika ensimmäisen kerran noin viikko sitten, olen kuunnellut kappaleen lähemmäs sata kertaa ja loppua ei näy. Aina rytmityksestä mielenkiintoiseen tapaan riimittää, kappale on monella tapaa täydellinen.

Salil eka salil vika sisältää kuolemattomia fraaseja, jotka tulevat varmasti löytämään tiensä nuorison suuhun ympäri Suomen. Hitto, minäkin olen ottanut käyttöön "still alive niggashitti", sekä "naa nigga", puhumattakaan "salil eka salil vika", vaikka ne eivät varsinaisesti suuhuni sovikaan.

Musta Barbaari on Suomiräpin tuorein kasvo ja vakuuttavin keho, sekä uuden aallon pioneeri. Uskoisin, että Musta Barbaari tulee olemaan yhä useammalle Suomiräppiä vihaavalle väylä löytämään uusi genre. Niin isosta jutusta on kyse. Ja jos kävisin salilla ja pumppaisin rautaa, ei olisi epäilystäkään löytäisikö tämä kultakimpale tiensä treenisoittolistalleni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti