torstai 15. elokuuta 2013

Mainos: SÄHKÖÄ-klubi la 17.8.


Tässä ikuisuuden pituisen Flow-raportin kirjoitustohinan välissä on hyvä palata arkisempiin asioihin. Näemmä ensi lauantaina nimittäin juhlitaan jälleen Tampesterissa SÄHKÖÄ-klubia. Ja allekirjoittanut tottakai  mukana.

Niille, jotka eivät vielä tienneet, SÄHKÖÄ-klubi on n. kerran kahdessa kuukaudessa järjestettävä klubi, joka esittelee sähköisiä elementtejä musiikissaan yhdisteleviä artisteja ja orkestereita. 

Ensi lauantaina lavalla nähdään tamperelainen Ninni Forever Band, tässäkin blogissa lähes indiejumalan maineeseen noussut Aves, sekä yksi all-time-favourite-helsinkiläis-yhtyeistäni, JESSE.

SÄHKÖÄ-klubin ideana on alusta asti ollut tuoda pieni palanen eurooppalaista klubikulttuuria Tampereelle. Toistaiseksi bileitä ollaan vietetty mm. LCMDF, Zebra And Snake, Eevil Stöö & I Was A Teenage Satanworshipperin merkeissä. Ja hauskaa on ollut.

Tapahtuman tapahtumapaikaksi on valikoitu Ravintola Telakka yksinkertaisesti sen kapasiteetin ja tunnelman takia. Telakalla basso jyskyy niin, että pöydät tärisevät ja hiki nousee pintaan kun lämpötila kohoaa. Kaikki mitä oikeanlaisen tunnelman luontiin tarvitaan?

Jos et vielä ole ottanut osaa karkeloihin, nyt olisi mahdollisuus. Itseasiassa voit vielä skoorata itsellesi ilmaislipun ensi lauantain eventistä (linkki). Tyypillisesti sen lisäksi, että SÄHKÖÄ-klubissa on kivaa, on siellä keskimääräistä musiikkitapahtumaa korkeampi saatillepääsyn mahdollisuus.

Tässä vielä biisi JESSEn viime vuonna julkaisemalta III-albumilta. Juonnettakoon biisi sisään vaikka faktalla, että Facebook kielsi SÄHKÖÄ-klubia mainostamasta tapahtumaa JESSEn levykannella, sen loukkaavan ja korkean seksuaalisen sisällön takia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti