torstai 4. huhtikuuta 2013

Biisi: The Hearing - Swallow


Heissan! Keväisen aurinkoista iltapäivää. Oon pitänyt niin rauhallista tahtia bloggailussani, että sähköpostiin on kerääntynyt kasoittain helmiä. Koitan tiputella siis ison pinon postauksia seuraavan seitsemän päivän aikana.

Aloitetaan tiputtelu päivän ajankohtaisimmasta, nimittäin tässä blogissa muutamaan kertaan mainitusta The Hearingistä, ja  huomenna julkaistavasta singlestä nimeltä Swallow.

The Hearingin keikalla nähneille, tai soundcloudissa käyneille biisi saattaa olla tuttu. Demoon verrattuna tämä levyversio toimii kyllä ihan eri lailla.Vihdoin nauhalle ollaan saatu taltioitua se sama energia, mikä hurmaa livenä.

Fokus on kuitenkin edelleen luupperissa ja (myös Pintandwefallista tunnetun) Ringan makeassa äänessä, joka säröilee hallitusti läpi kappaleen. Kappale kasvaa nätiksi kokonaisuudeksi  nousevien taustakuljetuksien toistuessa uudestaan ja uudestaan, eri äänissä.

The Hearingin GAEA:n kautta julkaistava Dorian-levy on tulossa ilmeisesti kauppoihin syksyllä ja sen varaan on syytä rakentaa suuria odotuksia. Sitä ennen voit kuitenkin bongata keikan, vaikka täältä.

Nainen ja luupperi konseptina on jo niin kiinnostava, että suosittelen kaikille tutustumaan tähän, käsittääkseni Suomen ainoaan luupperinaiseen. Loppujen lopuksi taivas (tai 8 raitaa) on rajana kuinka pitkälle tämä juttu voi vielä kantaa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti