maanantai 1. huhtikuuta 2013

Nosto: Ensi lauantaina synttäribileet Libertéssä!


Nyt kun munat on löydetty ja puputkin ovat kirmanneet jo vehreemmille niityille, on jälleen aika siirtyä arkeen. Mutta ei pitkäksi, sillä ensi lauantaina on jälleen syytä juhlaan.

On käynyt niin iloisesti, että bloggailuni, joka aikoinaan alkoi hetken mielijohteesta on jatkunut pyöreän vuoden. Blogini sai aikoinaan alkukipinän Nuorgamin "kaikki tulevaisuuden bändit"-listasta. 

Listasin itselleni tärkeitä yhtyeitä ja koitin tiivistää sanoiksi fiiliksiä, joita bändit itsessäni herätti. Ensi lauantaina Libertén lauteilla nähdään näistä bändeistä kolme, upeat Milesmore, Indian Trails ja The Reed Fags.

Piletit paarteihin ovat kuusi euroa + narikka. Jos olet facebookissa, voit osallistua tässä eventissä. Trailssit aloittavat siinä kymmenen kieppeillä. Siitä jatketaan Fägseillä ja ilta paketeoidaan Mailsmoorilla. Ai mitä hyvyyttä!

Toivon, että kaikki blogista ja blogissa esitellyistä bändeistä kiinnostuneet löytävät mestoille, luvassa on aika spesiaali ilta. Ja lipputulot menevät tottakai bändeille, joten tuette läsnäolollanne myös näitä hienoja muusikkoihmisiä taloudellisesti. Nähdään bileissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti