lauantai 27. huhtikuuta 2013

Biisi: The Kobra Kicks - Krokodil


Jos puhutaan muusikoista, jotka joko osaavat, tai eivät todellakaan osaa nimetä bändejään The Kobra Kicksin jäsenistö sijoittuisi korkealle. Kumpaan kategoriaan, se jääköön tulkinnan varaan.

The Kobra Kicks on tuore varsinaissuomalainen orkesteri, joka koostuu mm. The Reed Fagsin ja edesmenneen Auntie Maryn jäsenistä. Orkesteri luonnehtii itseään kitaravetoiseksi rockiksi.

Bändin ensimmäinen sinkku Krokodil tuo mieleeni katupölyn. Aurinkoisina päivinä päin naamaa puhaltavan saastan, joka silti saa naaman virneeseen. Virneeseen, koska se kertoo kesän tulosta ja siitä, että kesä täällä Suomessa kestää vain pienen, helposti ohi lipuvan hetken.

Krokodil ei meinannut aueta allekirjoittaneelle ensimmäisellä kuuntelukerralla. Kun kuuntelin biisiä muutaman kerran luupilla, tajusin, että yksi, kertsihän on mielettömän kaunis ja kaksi, tämähän kuulostaa ihan The Strokesilta.

The Strokesia, tai ei, Krokodil on timmi biisi ja The Kobra Kicks seuraamisen arvoinen porukka. Bändi uhittelee puskevansa levyn pihalle vielä tämän vuoden puolella. Odotan innolla!

Jos mulla olisi longboard, lataisin soittimeeni Krokodilin, reppuuni siksarin ja lähtisin rullaamaan kohti rantsua. Joo, joo, onhan siellä aivan liian kylmä, mutta kerran sitä vaan eletään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti