tiistai 4. kesäkuuta 2013

Biisi: Afromikko - Afromikon Pirskeet


"Hyvät naiset ja herrat, Afromikko". Näillä sanoilla alkaa tämän vuoden oudoin päivä. Mitäs helvettiä tämä on? Ilmeisesti vappu tuli tänä vuonna myöhässä, sillä nyt on bileet. Ja seremoniamestarina kukas muukaan kuin Mikko Kananoja, aka Afromikko. 

En ole ihan varma onko kyseessä Saunalahden uusi mainoskampanja, vai ihan oikea artisti/bändi. Video on kuitenkin ammattitaidolla tehty ja tuotantokin sen verran laadukasta, että joku tähän on syytänyt rahaa. 

Ja menohan on villitön, ja noh valloittava. Kaikessa korniudessaan Mikon jutussa on järkeä. Kahden kuuntelun jälkeen itse biisikin alkaa toimimaan.

Meno on kuin Pitkästä Kuumasta Kesästä, muistatteko vielä sen leffan? Afromikon Pirskeet olisi voinut olla Kalle Päätalon biisi. Toisaalta, yhtä hyvin se olisi voinut mennä läpi Tehareiden comebackina.

Kuuleehan sen kilometrin päähän, että biisi on hitti. Silti sen kuunteleminen jättää likaisen tunteen. Tässä nyt kuitenkin Afromikon sinkku. Ja jos joku kysyy, niin ette sitten kuulleet tästä minulta. Hyvää ja hämmentävää tiistaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti