maanantai 24. kesäkuuta 2013

Biisi: Aves - Sunkissed


Pystyn heittämään, että ehkä omista vuoden eniten odottamistani albumeista yksi julkaistaan  4.7.2013. Kyseessä tietenkin kuumaakin kuumemman Avesin Sun Sky a Floating-debyytti, jolta viime perjantaina julkaistu ja tänään esittelyssä oleva Sunkissedkin löytyy.

Sunkissed ei todellakaan ole bilehitti sieltä helpoimmasta päästä. Vaikka se onkin todella makea biisi, voisin kuvitella, että vääränlaisessa päihtymystilassa soundeiltaan  happoinen Sunkissed voi viedä yöunet mennessään. Oli miten oli, näin selvin päin aamukahveella biisi toimii erinomaisesti vasten alkavaa kesäpäivää.

Olen kuunnellut Sunkissediä nyt aika monta kertaa. Se on kyllä aika vempula kappale, voisi sanoa lähes perverssi. Kun kaikki toivo kappaleen vetävyydestä on heitetty, yllättää Sunkissed vielä takavasemmalta ja koukuttaa saaliinsa kuin mestariuistelija. Voitte siis rivien välistä lukea, että kappale herättää ristiriitaisia fiiliksiä. Kertakaikkisen outo singlevalinta.

Onneksi musiikkivideo on enemmän tästä maailmasta. Se on todella siisti.

Siinä missä Avesin edellinen single Elise oli tyylipuhdas kokkelihitti, Sunkissed menee enemmän sinne psykedelian puolelle. Jääkin nähtäväksi miten nämä kaksi kaverusta löytävät toisensa pitkäsoitolla ja minkälainen värisuora erimakuisia bilehuumeita on luvassa.

Levyn julkaisu tapahtuu legendaarisella Tavastia-klubilla 4.7., jolloin Avesin lisäksi lavalla nähdään hypettämäni Redder, sekä Fotoshop. Osta lippusi täältä. Ja jos olet muualta Suomesta, vaikkapa Tampereelta, tule SÄHKÖÄ-klubille Pe 20.8. Telakalle katsomaan Avesia, Jesseä ja Ninni Forever Bandia. Lopetan vielä kysymykseen, miksei Avesia ei ole vieläkään buukattu Flow-festivaalille?


Aves - Sunkissed from Stereotype Helsinki on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti