tiistai 18. kesäkuuta 2013

Biisi: Nancy - Lupines


Hyvä Nancy, kiitos viestistänne. Saitte huomioni. Jo pelkästään se fakta, että olette nimenneet elokuussa julkaistavan debyyttialbuminne räiskintäpelisarja Doomin kuolemattomuuskoodin mukaan on mielestäni todella siistiä. Nimi tulee varmasti herättämään paljon keskustelua ja arvailua.

Ensimmäinen singlelohkaisu Lupines oli todella mieluisaa kuunneltavaa. Se toi mieleeni post rock-suuruus Sigur Rósin lisäksi mm. kotimaisen Rubikin. On siis selvää, että seilaatte todella hyvillä vesillä.

En ymmärtänyt hienosti tehdystä videostanne paljoa, mutta se oli varmaan tarkoituskin. Sodan runtelema Suomi, jossa kasvottomat pukumiehet hallitsevat rahalla ja kansa joutuu käyttämään kaasunaamarareita, tai pusseja päänsä yllä. Turkissahan mennään paraikaa pitkälti samalla kattauksella.

Kenties albuminne teema liittyy jotenkin tähän aiheeseen, voisin kuvitella.

Muistaakseni joskus aikoinaan Soundissa demoarvioitsija hakkasi nyrkkiään seinään, koska oli sitä mieltä, että on vääryys, että teidän tasoinen yhtye joutuu lähettelemään Soundiin demoja.

En ihmettele. Nyt kun kuitenkin olette nousemassa levyttävien kastiin, toivon, että samat henkilöt, jotka teitä suitsutti silloin, muistavat elää sanojensa mittaisiksi.  Minä ainakin teen parhaani.

En tiedä oletteko jo löytäneet levyllenne julkaisijan. Jos ette, niin muistakaa hakea myös ulkomailta. Suomessa tällaiselle musiikille ei ole julkaisijoita, eikä juuri ostajiakaan. Älkää antako sen lannistaa, tähdätkää korkealle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti