tiistai 11. kesäkuuta 2013

Biisi: Laura Moisio - Spiraali


Niin siinä sitten kävi, että kesä tuli ja meni. Onneksi lomani osui aurinkoisille päiville, sillä nyt voin hyvillä mielen keskittyä töihin ja kirjoittamiseen.

Tänään esittelen teille jotain kotiseudulta, nimittäin tamperelaisen laulaja-lauluntekijä Laura Moision. Laura on tunnettu positiivissävytteisistä kappaleistaan ja tamperetta henkivistä lyriikoistaan.

Noin viikko sitten hyvistä julkaisuistaan tunnettu Lumpeela Julkaisut julkaisi kaksi biisiä (Yksin Koko Elämä ja Spiraali) Moision tulevalta debyyttialbumilta, joka ilmestyy alkuvuodesta 2014. Valitsin esiteltäväksi vähemmän ilmeisen Spiraalin. 

Toisin kuin hyvällä "perusmoisiomaisella" sykkeellä rullaava Yksin Koko ElämänSpiraali  on herkempi ja synkempi. Kappale on täynnä kaipausta ja avaa kuulijalle täysin uudenlaisen kulman Moision musiikkiin.

Odotan mielenkiinnolla Lauran debyyttiä, sillä levy selvästikin pitää sisällään laajan paletin pop-musiikin eri sävyjä. Jo kulkiessa kahden julkaistun biisin väliä, tuntuu kuin siirtyisi maailmasta toiseen. Tampereelta vaikka Lahteen.

Jää nähtäväksi yltääkö Moisio debyytillään yhtä loisteliaaseen kokonaisuuteen kuin viime vuonna julkaistun, niin ikään tamperelaisen laulaja-lauluntekijä Jukka Ässän albumi. Spiraali  nostaa riman korkealle.


1 kommentti: