keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Biisi: Black Lizard - Boundaries


Hävettää ihan helkkaristi. Tuttu tunne monelle, mutta häpeästä oikeasti ikävää tekee vain se, jos se on itse aiheutettua. Tällä kertaa se on, nimittäin Black Lizardin debyytti istuu vieläkin levysoittimeni vieressä odottaen arviota. Kehtaako näin myöhässä enää levyjä arvostellakaan?

Itseasiassa levyjen arviointi on maailman hölmöintä hommaa. Varsinkin tänä päivänä, kun kaikilla on mahdollisuus käydä ottamassa tyypit levystä ennen ostopäätöstä. Toki moni, kuten itsekin, tykkää lukea levyarvioita, sillä ammattilaiset usein osaavat avata levyistä puolia, joita kuulija ei välttämättä osaa löytää, tai edes etsiä.

Kompensoin nyt levyarvion uupumista postauksella Black Lizardin uudesta sinkusta Boundaries. Kappale julkaistiin musavideon voimin ja voin sanoa, että kappale ja video kohtaavat toisensa tällä kertaa poikkeuksellisen hyvin. Autiomaa-/hiekkadyynitrippailumittari lyö punaista kun Black Lizard lataa psykedeelistä rokkiaan.

On ollut hienoa katsoa vierestä miten Black Lizardin ura on lähtenyt käyntiin sen jälkeen kun yhtye sainautui Solitille. Yhtye on herättänyt paljon positiivisia reaktioita niin Suomessa, kuin myös ulkomailla. Ihan aiheestakin, sillä en nyt ainakaan nopeasti osaa heittää Suomesta vastaavaa bändiä. Ei ainakaan toista näin tuoretta. Voi olla, että joskus ysärinä Porin Anniksella onkin ollut Rättö The Lizard King, tai joku vastaava.

Nyt kuitenkin on Black Lizardin aika. Ja se näkyy myös keikkakalenterista. Olisikin ihan hauska nähdä bändi keikalla. Voisin vetää trippailukännit kun en polttelua harrasta. Tässä lista tulevista keikoista. Pakko sanoa muuten näin vanhana keikkamyyjänä, että yhtyeen agentti Hra. Ritonen (jonka ONT inspiroi minua aikoinaan paljon) on tehnyt todella hyvää duunia: 

Tulevat Black Lizard-keikat 2013: 21.06. TAMPERE, Pispalan Juhannus, 29.06. HELSINKI, Tavastia, 05.07. TURKU, Ruisrock festival, 17.07. TAMPERE, Tammerfest, 26.07. OULU, 45 Special (Qstock-after party), 10.08. HELSINKI, Flow Festival, 31.08. JYVÄSKYLÄ, Lutakko Liekeissä Festival, 13.09. LONDON, The Macbeth, 21.09. KUOPIO, Henry´s Pub, 12.10. LOIMAA, Bar Edgar & 18.10. TAMPERE, Lost in Music Festival


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti