torstai 20. kesäkuuta 2013

Nosto: WNSAC-blog: This is Finland!


Mulla on pari uutista.

Ensinnäkin, aloitan blogissa juttusarjan, joka käsittelee yhtyeiden nimiä. Oon kaikessa hiljaisuudessa tehnyt sähköpostihaastiksia mua kiinnostavien artistien kanssa. Jos sua kiinnostaa jonkun tietyn bändin, tai artistin nimen tarina, niin laita kommenttikenttään viestiä. Koitan toteuttaa.

Toisena uutisena viitaten soittolistapostaukseeni. Olen tehnyt uudelle rara.com-musastriimipalvelulle playlistin, jonka löydät palvelun sivuilta nimellä "WNSAC-blog: This is Finland!".

Rara on www-sivupohjainen striimipalvelu, joka satsaa omien sanojensa mukaan hyvän musiikin helppoon löydettävyyteen mm. playlistien avulla.

Palvelu sopii erityisesti sellaisille ihmisille, jotka käyttävät striimipalvelua radion korvikkeena. Playlistien takana on musa-alan ammattilaisia, sekä itseni kaltaisia kangaskassihipstereitä. Käyttäjä voi valita playlistien joukosta itseään houkuttelevan ja nautiskella.

Palvelua voi kutsua hyväksi niin kauan, kun kaikki playlistit ovat tehty yhtä hyvällä maulla kuin omani (heheh). Ei vaineskaan, mutta ymmärrätte kyllä pointin. Yksikin susi  playlist voi tuhota koko  palvelun uskottavuuden.

Palvelu maksaa ensimmäiset 3 kuukautta 1 euron kuukaudessa, jonka jälkeen 5 euroa kuussa (pelkkä www-palvelu) ja 10 euroa kuussa (www-palvelu + mobiili). Palvelusta löytyi uutuudesta huolimatta kiitettävästi musaa, jopa pienten suomalaisten levy-yhtiöiden julkaisuja. Hyvää juhannusta rara:n merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti